Hoe is het met mijn voornemens?

hoe is het met mijn mijn voornemens

Het is alweer eind Juli, ja echt! Zo hard gaat de tijd, er zijn alweer 7 maanden voorbij in 2017. Er is al meer voorbij dan dat we nog in het vooruitzicht hebben. Omdat het zo snel gaat, wil ik vandaag met jullie naar mijn voornemens kijken die ik begin dit jaar voor mijzelf neer gezet heb. Ben ik op de goede weg, heb ik sommige dingen al gedaan, of moet ik nog ergens aan beginnen?

Uiterlijke persoonlijke voornemens

Deze twee voornemens heb ik meegenomen uit 2016, en ik moet heel eerlijk toegeven, het zit nog niet echt in mijn systeem. Als ik een feestje heb, draag ik mijn haar los en maak ik mij op, maar doordeweeks als er niks bijzonders is, laat ik mijn gezicht voor wat het is en gaat mijn haar in de staart.

voornemens, Outfit by Jess, Leger

Deze voornemens zijn tot nu toe nog niet echt geslaagd, nog een half jaar de tijd om hier wel wat aan te doen! Hopelijk kan ik aan het einde van het jaar zeggen dat ik vaker mijn haar los draag en meer make-up draag! PS Bovenstaande foto is gemaakt voor dit Outfit artikel !

Gezonde persoonlijke voornemens

Natuurlijk staat het afvallen in de lijst van voornemens, en het gaat goed! Ik ben inmiddels al 12 kilo kwijt en dat voelt heerlijk. De eerste paar kilo’s ben ik afgevallen middels shaken, en nu ben ik sinds begin juni weer over op gezonde voeding en sporten!

Sporten? Ja sinds enkele weken sport ik samen met Vincent 3 tot 4 keer per week en mijn voornemen was 2 tot 3 keer per week. Ik ben op de goede weg en hopelijk ga ik dit volhouden! Ook wordt via mijn werk het een en ander geregeld, zo ga ik de komende weken meedoen met Bootcamp, heb ik al een proefles Crossfit gehad en ga ik binnenkort weer een tennisracket in handen nemen.

voornemens, afval avontuur, weekplanning, hernia operatie, 60 day challenge, sportief, persoonlijke voornemens

Afgelopen jaar heb ik ook aan mijn zen momenten gedacht en ben ik ondertussen al 3x naar de sauna geweest. Waarschijnlijk gaan daar nog wel 2x bij komen. Heerlijk een dag ontspannen, of na werk doorrijden naar de sauna voor de avond. Ik hou ervan!

En dab als laatste gezonde voornemen, een puntje wat niet echt op mijn afgestreept lijst kan. Namelijk dat wij minder vaak uiteten zouden gaan dit jaar. Ik moet heel eerlijk bekennen, dit gaat echt fataal de mist in. Toevallig hebben Vincent en ik nu de afspraak staan dat wij vanaf het salaris van eind juli tot het nieuwe salaris niet uiteten gaan en geen eten bestellen. Hopelijk houden we het vol. De eerste anderhalve week zijn we al goed doorgekomen hahaha…

Diverse persoonlijke voornemens

Weet je nog dat ik zo’n mooie lijst heb gedeeld met jullie waar allemaal klusjes voor in huis op staan? Ken je die grap, die staan er nog steeds allemaal op! Oké, niet allemaal, want wij hebben inmiddels een radiator ombouw, welke in de grondverf staat en ook staan er planten in onze tuin, maar dat is toch wel het enige wat er gedaan is van het lijstje.

Samen met onze vakantievrienden hebben we vaak een spelletjesavond gehouden, dit is dan alleen met het spel Keezen. Komende maanden toch ook een keer iets plannen wat niet om Keezen draait (ondanks dat het echt een heel leuk spel is!)

voornemens, Hof van Saksen

Ik wilde heel graag een cursus volgen dit jaar en dan maakte het me niet zoveel uit of dit te maken had met bloggen of met een andere hobby of met iets voor het werk. Eind maart ben ik bij de Masterclass van Annic van Wonderen geweest en dat mag ik toch wel een cursus noemen! Dit betrof het bloggen, en ook ga ik begin september naar een bloggersevent waar verschillende trainingen gegeven worden! Super veel zin in.

Nog meer goede voornemens

Met boeken lezen ben ik aardig op weg, ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een beetje slordig ben in het bijhouden van de gelezen boeken, maar sinds de vakantie schrijf ik alles op. En ik denk dat ik nu totaal ongeveer op de 15 van de 20-25 boeken zit.

Het doel om 1x per maand een driegangenmenu te koken uit al mijn kookboeken is een beetje te enthousiast geweest, maar het afgelopen halfjaar heb ik wel al 2 keer gekookt voor mijn ouders en zusje. Ook hadden we al een derde keer gepland staan, maar dit kon helaas niet meer doorgaan gezien mijn vader andere afspraken had, maar toen is mijn moeder wel bij ons komen eten. Dit voornemen gaat dus lekker!

persoonlijke Voornemens volbracht

Zullen we het over dit doel niet hebben? Het doel was namelijk om meer gestructureerd het huis schoon te maken, maar daar is nog helemaal niks van waargemaakt. Nog een half jaar de kans om het wel te doen.

Hadden jullie voornemens gemaakt voor jezelf aan het begin van het jaar? Hoe gaat het daarmee? Ik ben heel benieuwd of het maar wat dingen zijn om te roepen of dat je er ook echt iets mee doet! Let me know!

Liefs Jessica

16 comments on “Hoe is het met mijn voornemens?

    1. Haha het zijn er best veel inderdaad, alleen sommige moeten echt meer gewoontes gaan worden, zoals make-up en haar los dragen. Maarja, sommige lukken ook niet, pech, volgend jaar weer.

  1. Zo goed van je, al zoveel kilos kwijt.. Mijn voornemens waren om me meer te focussen op m’n gezondheid en leuke dingen doen met m’n gezinnetje.. X

  2. Wat knap dat je al zo veel bent afgevallen! En je sport ook nog eens vaker dan je van te voren had bedacht. Lekker bezig!! Goed dat je ook je rustmomenten pakt door bijvoorbeeld lekker naar de sauna te gaan. Dat soort dingen zou ik ook meer moeten doen… Haha, succes met niet uiteten gaan en geen eten bestellen trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge