Sieraden voor Moederdag + WIN shoptegoed!

Moederdag

Over 18 dagen is het Moederdag. De dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Een dag dat alles voor de moeders wordt gedaan, dat ze even niet hoeven te koken, niet hoeven schoon te maken en dat ze kunnen ontspannen. Geef jij je moeder zo een verwendag op Moederdag en vind je het leuk om haar extra te verwennen met een cadeautje, lees verder voor een gave WINactie!

Moederdag

Vorig jaar schreef ik al een stukje voor en over mijn moeder, maar ik wil het nogmaals delen met jullie. Waarom? Omdat ze een heel bijzonder persoon is!

“Mijn moeder, een zeer bijzonder persoon, het is een mama met 2 dochters, een meisjes mama. Al bijna 26 jaar is het mijn mama en wat ben ik daar blij mee! De laatste jaren zijn we nog meer na elkaar toe gegroeid. Ze staat altijd voor mij klaar, ruikt als er iets aan de hand is terwijl ik er zelf niet over wil beginnen. Mijn moeder heeft altijd een luisterend oor, geeft mij goede adviezen en laat mij weer beter voelen als ik ergens mee zit. Houd zich vaak sterk om mij te beschermen voor haar verdriet/angst. Onvoorwaardelijke liefde, dat is wat mijn mama mij geeft en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Cadeautips

MoederdagZeg nou zelf, sieraden doen het toch altijd goed bij vrouwen? Dan is Moederdag een mooie dag om iets heel moois uit te zoeken voor je moeder. Bijvoorbeeld een paar oorbellen of een prachtig horloge van A perfect Gift, waar je nu 20% korting krijgt als je de code Lifebyjess20 opgeeft!

Of neem je moeder een dag mee naar de sauna of naar een ander uitje waar je haar heel veel plezier mee doet. Regel dit eventueel samen met je broers/zussen! Als jullie als broers en zussen samen met jullie moeder weg gaan, kan het bijna niet anders dan dat ze dit fantastisch vind!

Winactie voor €25,- shoptegoed bij Names4Ever!

Zoals ik net al schreef, je maakt iedereen blij met sieraden. Houd jouw moeder van een naamketting, een familiesieraad of een ander sieraad? Dan is Names4Ever de webshop waar je moet zijn!

Samen met Names4Ever heb ik een winactie georganiseerd. Je maakt nu kans op €25,- shoptegoed. Dit kan je besteden aan een sieraad naar keuze.

Wil jij kans maken op de €25,- shoptegoed bij Names4Ever

Je kan meedoen met deze winactie tot en met woensdag 3 mei en daarna maak ik zo snel mogelijk de winnaar bekend. 

Liefs Jessica, Life by Jess

Dit artikel betreft een samenwerking

18 comments on “Sieraden voor Moederdag + WIN shoptegoed!

 1. Prachtig hoe je zo over je moeder schrijft. Ik ben soms een beetje jaloers dat mensen zo een mooie band hebben met hun moeder, hier is dat helaas anders. Al doe ik er nu alles aan om dat met mijn eigen zoontje wel te ontwikkelen.
  Leuke tips wel, misschien moet ik dit even aan mijn vriend laten lezen 😀

 2. Wat mooi om je zo te zien schrijven over je moeder! Stiekem ben ik een beetje jaloers op de band die sommigen hebben met hun mama, zelf heb ik dat absoluut niet. Nu hoop ik wel dat ik die met mijn kindjes zo sterk kan houden als hij nu is. 🙂
  Leuke tips ook, deze moet ik aan m’n vriend laten lezen als stille hint denk ik 😉
  Dorien heeft recent gepubliceerd…Update: 28 weken zwangerMy Profile

 3. Wat leuk! 😉 Ik geef mijn lieve ma meestal een bos bloemen/mooie plant met moederdag.. Maar een keer wat extra’s erbij is ook leuk, dat verdient ze wel! 😀 Wat superleuk & lief dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. Ik maak dolgraag een kansje…
  Je facebook geliked & gedeeld en volg je ook op twitter!
  Groetje & nu maar duimen voor mijn mamsie..

 4. Leuk artikel! Ik sla de winactie over, maar veel succes.
  Zelf doen we niet veel aan Moederdag. Kindjes maken iets op school en mijn mama krijgt chocola van mij. Haha en ik ook van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge