Shoplog #3 Action: Verf, knijpers en aan de knutsel

Wat is het toch fijn om lekker door Pinterest heen te scrollen en leuke knutsel ideeën op te doen. Laat het nu net zijn dat ik na mijn operatie veel thuis ben en zodra ik me weer een beetje oké voel en rustig aan het zitten mag opbouwen, ik veel tijd heb om te knutselen. Wie zegt dat het binnen een uur af moet zijn? Alle spullen op tafel, even knutselen en weer liggen op bed, repeat! Bij de Action heb ik wat spullen gekocht om mijn ideeën te kunnen gaan maken.

Knutsel de knutsel de knutsel…

Action knutsel

In totaal 9 washi tape rolletjes die een kerst patroon hebben. Dit ga ik gebruiken voor een kerst knutsel. Heb er heel veel zin in om het te gaan maken, jullie gaan het op mijn blog terug zijn.

Action knutsel

Twee kleuren verf. Dit is niet voor mijn kerst knutsel maar voor een tweede idee.

Action knutselAction knutsel

Grote en kleine witte en grijze knopen. Is voor mijn kerst knutsel.

Action knutsel

Zwarte markers, altijd handig om in huis te hebben, maar deze ga ik denk ik ook gebruiken voor een van de twee ideeën die ik heb om te maken.

Action knutsel

Ik zag deze liggen en ik vond ze zo leuk! Zwarte vlaggetjes waar je zelf nog wat op kan schrijven, verven of plakken! Ik weet nog niet precies wat ik hiermee ga doen, maar hier zal ik vast wel een idee voor gaan krijgen. Als jullie een idee hebben, roep maar!

Action knutsel

Ja als je verf haalt, moet je ook kwasten halen. Wat zal ik hier nu mee gaan doen?!

Action knutsel

Knijpers, nee niet om de was mee op te hangen, nouja eigenlijk wel een klein beetje. Dit is voor mijn knutsel idee, het eind resultaat zullen jullie ook op Life by Jess zien!

Action knutsel

Twee hele dunne schildersdoeken. Dit is voor het idee waar ik de verf, kwasten en de knijpers voor nodig heb.

Action knutsel

Blanco kaarten, in verschillende kleuren en maten. Ik weet niet precies welke maat of kleur ik wil gaan gebruiken en gezien het geen drol kost bij de Action heb ik meerdere pakketjes mee genomen om goed te kunnen kijken wat ik wil en wat het beste bij mijn idee past.

Houden jullie van knutselen? Ik vind het heerlijk om te doen, maar eigenlijk doe ik het te weinig. Nu ik thuis zit ga ik er goed gebruik van maken om leuke dingen te maken!

Op welk zelf gemaakte knutsel ben jij het meest trots?

Liefs Jessica

 

11 comments on “Shoplog #3 Action: Verf, knijpers en aan de knutsel

    1. Action zo fijne winkel om deze spullen te halen. Leuk ik doe nu ook voor het eerst mee aan een swap! Heb al leuke ideeën, ben benieuwd naar wie ik mijn swap mag sturen en wat diegene leuk vind.

  1. Wat een leuke spulletjes! En door deze shoplog krijg ik ook meteen een ideetje. Verder ben ik eigenlijk helemaal niet handig, maar vind het wel leuk om dingetjes te maken, zoals een woonketting van kralen en knijpertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge