Zijn mijn zomer doelen bereikt?

Vakantie Gran Canaria, zomer doelen

Halverwege juli heb ik een lijstje gemaakt met mijn zomer doelen. Doelen zijn er om te behalen toch? Helaas heb ik er niet heel veel waar kunnen maken, maar ik heb het zeker in mijn achterhoofd gehad deze zomer. Helaas hadden we niet de zomer waar wij in Nederland op gehoopt hadden, dus dat heeft hier ook zeker wel mee te maken.

Zoals net al geschreven is er niet veel gekomen van mijn zomer doelen, dit kwam onder andere door het weer. Of als het weer goed was om iets af te strepen van mijn bucketlist had ik andere verplichtingen! Zo jammer. Laten we eens kijken naar mijn zomer doelen van afgelopen zomer.

Zomer doelen voor 2017 behaald of niet?

BBQ in de tuin en in het bos

Wij, echte vleeseters, en dus ook echte BBQ mensen, hebben dit jaar de BBQ volgens mij maar 1 keer aangehad! Echt schandalig voor ons doen. Dus Ja BBQ in de tuin is gelukt, alleen een keer BBQ-en in het bos is echt wel mislukt. Volgend jaar!

Festival bezoeken

Jaaaaaaaaaa hier kan ik volmondig ja op zeggen! Gelukkig en hoe! Een festival bezoeken was één van mijn zomer doelen en deze heb ik meer dan behaald met het bezoeken van 3 festivals! Ik ben een zaterdag naar Dutch Valley geweest, en ik heb een weekend doorgebracht op Mysteryland. (Waar ik al een kaartje voor heb ook voor volgend jaar YES!)

Month by Jess Augustus, Zomer doelen

Wat een geweldige dagen heb ik gehad en als ik er aan terug denk, krijg ik weer echt zo een gelukzalig gevoel. Heerlijk om daaraan terug te denken.

Month by Jess Augustus, Zomer doelen

Vliegtuigen kijken (eventueel met picknick)

De picknick is niet gelukt, maar vliegtuigen kijken wel. Eigenlijk ook per toeval hoor, dat Vincent daar een storing kreeg waar die best lang mee bezig was. En per toeval waren de vliegtuigen daar aan het landen. Ook wilde ik heel graag kijken bij de vliegtuigen toen het zo waaide, maar ook dat heb ik niet gedaan. Slecht van mijzelf!

Na werktijd naar het strand, borrelen

Dikke FAIL! Nou zijn er niet heel veel dagen geweest dat dit echt heel fijn was om te doen, maar dit hebben we ook gewoon niet gedaan. Volgend jaar beter?!

Fotoboek maken

Dit doel heb ik behaald, ik heb een prachtig boek gemaakt bij Saal Digital. Het fotoboek heb ik deels gekregen, deels zelf betaald. De software was super fijn om te gebruiken en het boek was dan ook snel gemaakt.

Zomer doelen, fotoboek Saal Digital

Je kan ervoor kiezen om de software jou boek te laten indelen, maar dit kan je natuurlijk ook allemaal zelf bepalen. Dat heb ik gedaan, zo kon ik net wat beter spelen met het aantal foto’s op de pagina en welke foto ik bij welke foto wilde hebben.

Zomer doelen, fotoboek Saal Digital

De levering was super snel, ondanks dat het boek uit Duitsland moest komen. Ik heb gekozen voor een harde kaft en glanzende bladzijdes. En wat is het mooi geworden. Eindelijk het fotoboek gemaakt en in huis! Ik ben er echt heel erg blij mee!

Liggen in zwembad in de tuin

Nog zo’n dikke fail, zwembad gekocht, opgezet en 2 dagen later ging het regenen en is het niet meer opgehouden met regenen. Dus zwembad afgebroken en opgeruimd. Haha, maar het zwembad is er in ieder geval. Bij de eerste mooie zomerdag volgend jaar gaat die op en lig ik erin.

Fietsen naar mijn oma (met Vincent)

Mislukt! Ook mede door het weer, want het is toch dik een halfuur fietsen. Sorry oma, maar als het regent haha… Oma heb ik vaak genoeg gezien deze zomer, dus dat heb ik echt niet overgeslagen, alleen de fiets heb ik thuis laten staan. Misschien kunnen we dat de komende weken nog een keer doen als het weer goed blijft. Beter laat dan niet toch!

Hadden jullie zomer doelen opgesteld voor jezelf? Zijn ze een beetje uitgekomen of is het net als bij mij dat er veel niet waargemaakt zijn? Ik ben benieuwd wat jullie doelen waren.

Liefs Jessica, Life by Jess

11 comments on “Zijn mijn zomer doelen bereikt?

  1. Dat BBQen is hier ook echt zelden geweest, het plan was elke week.. Wel zijn we zodra de zon het toeliet heel veel buiten gaan zwemmen in een meer, toch een beetje vakantiegevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge